"A legkúlabb coworking iroda" 

- player.hu

A Coffice célja, hogy közösséget teremtsen. Különbözö szakterületekröl összegyült free-lancerek, digitális nomádok, vállalatok és számtalan tehetséges szakember által alkotott közösség a belváros szívében. Céluk, hogy egymás segítésével bebizonyítsák, hogy a "home-office" nem "lone-office"

#cofficecommunity

 

A kávé és a produktivitás elválaszthatatlan fogalmak. A Coffice egy olyan magas elvárásoknak megfelelöen kialakított coworking iroda, ahol a kávédat profi baristák készítik annak érdekében, hogy állandóan a maximumon teljesíthess. Minden apró részletre igyekeztünk odafigyelni a kialakítás során, szóval nem kell aggódnod, hogy lesz-e elég konnektor, természetes fény, vagy erös wi-fi hálózat.

#coffice

 

Mi az a coworking? A coworking a jövö irodája, Ahol számos tehetséges szabadúszóval dolgozhatsz együtt és oszthatjátok meg egymással tapasztalataitokat. A társaság színes összetételének köszönhetően,  más területeken tevékenykedö emberek nézöpontját is megismerheted, ezáltal egy adott problémára jobb megoldást találhatsz, vagy amennyiben neked nem sikerül, a segítség talán a szomszéd asztalnál ül.

#thinkoutsidethebox

telefonszám / Phone number

 

e-mail cím / e-mail adress

info@cofficebp.hu

Cím / Location

Vitkovits mihály utca 8.
1052 Budapest

Nyitvatartás / opening Hours

temporarily closed